#NBEFinland: 9 parasta asiaa Suomessa

#NBEFinland: 9 parasta asiaa Suomessa

Kuva: Fotostrasse

Herrankukkaro pääsi mukaan Helsingissä järjestettyjen Matkamessujen yhteydessä olleseen Nordic Blogger Experience -tapahtumaan, jossa kansainvälisesti menestyneille ammattibloggareille esiteltiin Suomea ja suomalaisia matkakohteita poikkeuksellisen laajalla otannalla. Bloggaajat saapuivat Turku Touringin opastuksella talviseen saaristoon ja Herrankukkaroon 12.1. vain muutamaa päivää ennen Matkamessujen aloitusta.

Poikkeuksellisen korkealle noussut merivesi, kuin tilauksesta saatu sankka lumisade sekä savusaunan löylyt tekivät tehtävänsä. Suomalainen talvinen saaristo pääsi innoittamaan kansainvälisten blogikirjoittajien tekstejä.

NBE Finland on Matka Nordic Travel Fair:n ja mm. Visit Finlandin järjestämä blogger-tapahtuma, jossa kaikkien bloggerien yhteenlaskettu lukijamäärä on lähes 2,5 miljoonaa. Tapahtuma sai merkittävää medianäkyvyyttä mm. Helsingin sanomissa sekä sosiaalisen median puolella Twitterissä ja Facebookissa. Helsingin Sanomien artikkelissa Herrankukkaro pääsi mukaan listaukseen ainoana yksittäisenä kohteena ja Fotostrasse -blogiin Herrankukkaro päätyi poikkeuksellisen näyttävästi.

(Käänsimme Fotostrassen blogikirjoituksen myös suomeksi. Pääset lukemaan sen täältä.)

 

Tästä pääset Fotostrassen uusimpaan blogiin Herrankukkarosta kesältä 2015!

 

NBEFinland -bloggareiden 9 Parasta asiaa suomessa

1.     Revontulet Lapissa
2.     Sauna ja avanto
3.     Helsinki helikopterista
4.     Suomalaiset ihmiset
5.     Herrankukkaro
6.     Porvoo ja Kannonnokka
7.     Luonto ja ulkoilu
8.     Ahvenanmaa
9.     Ruoka

Bloggareiden tunnelmia Herrankukkarosta HS.fi -artikkelissa

Turun saaristossa sijaitseva vanha kalastajatila lumosi bloggaajat. He kiittelevät etenkin idyllistä ympäristöä, maailman suurinta savusaunaa, paikallisia herkkuja ja luonnonläheisyyttä – ja tietysti ihanaa isäntää.

@daylessday (Venäjä): "Olemme juuri palaamassa Herrankukkarosta – kalastajakylästä, jossa vietimme uskomattoman hienon illan syöden nuotiolla tuoretta loimulohta ja nautiskellen maailman suurimmasta savusaunasta."

@ftrc (Saksa/Brasilia): "Tänään nukumme hotelliveneessä Herrankukkarossa. Ulkona on jäätävä ilma ja kävin ensimmäistä kertaa suomalaisessa saunassa ja olen edelleen elossa."

@aworldtotravel (Espanja): "Ajoimme suomalaisessa saaristossa sijaitsevalle Airismaa-saarelle, grillasimme makkaraa ja lohta, nautimme mielettömästä savusaunasta ja illallisesta. Olen niin valmis nukkumaan. Odotan jo aamua, tämä paikka on kuulemma parhaimmillaan aamuauringossa."

-HS.fi, 1.2.2015 20:38, Inari Fernández

Lue koko juttu osoitteesta HS.fi klikkaamalla tästä >>

Poimintoja Nordic Blogger Experience  -aiheesta Twitteristä

Lue Fotostrassen kirjoitus klikkaamalla tästä >>