Palvelut » Kokous saaristossa

Kokous saaristossa

Kokous saaristossa, Herrankukkaron kokoustila: Rantsali

Kokous Turun saaristossa

Etsitkö yrityksellesi toisenlaista kokouspaikkaa?

Herrankukkaro sijaitsee vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, keskellä kauneinta saaristoa. Aidosti toisenlainen kokouspaikka tarjoaa yrityksellesi eksoottisen ja luonnonläheisen ympäristön Turun saaristossa kokous- ja virkistyspäivään. Herrankukkaron kymmenistä kokoustiloista löytyy mitä erilaisimpiin tarpeisiin sopiva persoonallinen vaihtoehto. Valittavana on tiloja aina kymmenen hengen pienryhmätiloista yli kahden sadan osallistujan kokous- ja juhlatiloihin.

Kokous-, innovaatio-, koulutus- ja valmennusympäristönä huikea!
-Petri Malmelin, Midagon Oy

Kaikista kokoustiloista löytyvät datatykki, valkokangas, fläppitaulu, kynät ja lehtiöt sekä langaton internetyhteys. Kokouspaketteihin sisältyvät aina myös hedelmävalikoima.

Herrankukkaro 360

Herrankukkaron Rantsalin kokoustila Herrankukkaron tunnelmallinen Yläkota tarjoaa erilaisen ja virkistävän kokouselämyksen Kaislakammi Näköalaterassi

 

Kiinnostuitko?

Ajatus, idea, toivomus vai jo pitkälle viety suunnitelma kokous-, koulutus- tai virkistyspäivän ohjelmasta? Kerro siitä meille ja me autamme tilaisuutesi ammattitaidolla maaliin. Pyydä tarjous ja myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä!

Pyydä tarjous tästä >>