Lotus Hill

Lotus Hill

LOTUS HILL on yhtiöiden omistajaperheen Marja ja Pentti-Oskari Kankaan käynnistämä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton avustushanke Sri Lankassa.

Työtä on tehty ruohonjuuritasolla jo yli 15 vuotta. Avustuksen kohteena ovat köyhät, syrjäytyneet ja unohdetut lapset ja vammaiset. He, jotka tsunamanin jälkeen muut ovat unohtaneet. Avun kohteena on ollut tähän mennessä jo lähes 80.000 sri lankalaista. On hankittu vesitankkeja, koulupukuja, -kenkiä, -reppuja ja –tarvikkeita, lääkkeitä ja ruokaa. Palkattu lääkäreitä ja opettajia. Rakennettu koteja, saniteettitiloja, keittiöitä, ruokailuhuoneita, vesijohtoja, kaivoja, viemäriverkostoja, urheilukenttiä, kirjastoja, tietokoneluokkia, leipomo yms.

Viimeisin suuri hanke oli Lotus Hill vammaisten koulutuskeskuksen rakentaminen. 1200m2 monitoimitila on ensimmäinen saarella. Se luovutettiin paikallisille 10.3.2009.

Tämän 200.000 euron rahoituksesta vastasi yli 600 Lotus Hill ryhmäkummia, yksityisiä ja yrityksiä, Kankaan perhe sekä Ukkopekka ja Herrankukkaro -yhtiöt.

Työ jatkuu ruohonjuuritasolla edelleen. Kannattajajäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat hyvää mieltä todellisen avun tarpeessa oleville ja siinä samalla myös itselleen. Autetaan heitä, jotka muut ovat unohtaneet.

Lisätietoja tästä