Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluaisimme vaimoni kanssa varata mökin Juhannukseksi. Onko se mahdollista?

Herrankukkaro on tilauspohjalta toimiva kokous-, koulutus- ja virkistyspaikka. Valitettavasti tällä hetkellä emme tarjoa palveluja yksitäisille matkailijoille tai asiakkaille. Minimiryhmäkokomme on virkistys- ja juhlatilaisuuksien osalta 10 henkilöä. Kokous- ja koulutuspäiviä voit tiedustella myös pienemmille ryhmille myyntipalvelustamme.

Mikä on mökkien varustelutaso? Onko mökeissä esimerkiksi pyyhkeet, petivaatteet ja muut välttämättömät tarvikkeet?

Herrankukkaron mökeistä löytyvät petivaatteet, pyyheliinat, pesuaineet sekä hiustenkuivaajat.

Olemme kuulleet, että Herrankukkarossa voi kokoustaa ja majoittua useampikin ryhmä samaan aikaan. Onko alue suuri ja onko välimatkat pitkiä Herrankukkaron alueella, majoitus-, kokous- ja ruokailutilojen sekä saunojen välillä?

Herrankukkaron kalastajatilan kaikki rakennukset ja kohteet ovat vain muutaman askeleen päässä toisistaan. Koko alue on kuitenkin suunniteltu siten, että jokainen ryhmä on omassa rauhassa.

Miten saunassa toimitaan? Onko kyseessä yhteissauna ja löytyykö pyyheliinat? Kuulimme, että teillä on silloin vieraina muitakin ryhmiä. Olemmeko kaikki samaan aikaan saunassa?

Jokaiselle ryhmälle pyritään normaalisti varaamaan oma sauna tai mahdollisuuksien mukaan jopa oma sauna-aika. Pienten ryhmien osalta saunominen ja allasosaston käyttö tapahtuvat yhtä aikaa toisten, samankokoisten ryhmien kanssa. Miehillä ja naisilla on omat peseytymis- ja pukeutumistilat. Saunassa, paljuissa sekä terassilla ollaan samanaikaisesti uimapuvut yllä – kuten kylpylöissäkin. Pukuhuoneista löytyy pyyheliinat, uimapuvut (tarvittaessa), sekä hiustenkuivaajat ja pesutiloista löytyy vastaavasti kaikki pesuaineet.

Meillä on tarkoitus pitää kokousta Herrankukkarossa. Löytyykö vanhalta kalastajatilalta moderneja kokousvälineitä?

Herrankukkaron kokoustiloissa toimii kaikille avoin WLAN -verkko. Voit siis kaikissa kokoustiloissa käyttää kätevästi internetiä, kunhan sinulla on kannettavassasi langaton verkkoyhteys. Kaikista kokoustiloista löytyy myös tussit, kynät, lehtiöt, valkokankaat, fläppitaulut sekä dataprojektorit.

Onko illallistilassa mahdollista kuunnella musiikkia?

Illallistiloissa on cd-soitin ja voit ottaa omia levyjäsi mukaan. Voit soittaa musiikkia illallistiloissa myös esim. kännykästä, paikan päältä löytyy tarvittavat johdot. Rantsalista löytyy modernit äänentoistolaitteet kiinteillä kaiuttimilla. Äänentoistolaitteet ovat tarkoitettu pääasiassa kuitenkin taustamusiikin soittamiseen.

Miten allergiset huomioidaan illallisen yhteydessä?

Kaikki Herrankukkaron ruuat on valmistettu hyla-tuotteista ja kaikki muut ennalta ilmoitetut ruoka-allergiat huomioidaan jokaisen ruokailun yhteydessä.

Tulemme Herrankukkaroon suoraan kokouksesta Turusta ja suurin osa on pukeutunut pukuihin. Aktiviteettinä meillä on kuitenkin kisailua ulkosalla. Miten on pukeutumisen laita tätä aktiviteettia varten?

Suosittelemme varusteiksi Herrankukkaroon mukavia kenkiä ja vapaa-ajanasusteita. Olemme myös varautuneet siihen, että meille voi tulla vaikka suoraan liikelounaalta ja silti nauttia säästä kuin säästä. Herrankukkarosta löytyy sadeasusteita, lämpimiä haalareita, takkeja, saappaita sekä muita asusteita hanskoista pipoihin.

Soveltuuko alue liikuntarajoitteisille, kuten pyörätuolin tai rollaattorin kanssa liikkuville?

Luonnollisesti vanhan kalastajatilan kylänraitti ei vastaa liikkumisen helppoudessa tasaista asfalttia, mutta pyrimme ottamaan aina kaikki liikuntarajoitteisetkin huomioon. Suosittelemme kuitenkin keskustelemaan etukäteen myyntipalvelumme kanssa, jotta pystymme palvelemaan kaikkia osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla.

Ohjelmamme alkaa Herrankukkarossa jo aamulla, mutta majoittuminen meille on merkattu vasta kello 17.00. Miksi näin? Minne matkatavarat voi laittaa ennen kuin pääsee majoitustiloihin?

Majoittuminen on sijoitettu iltapäivään, jotta siistijämme ehtivät valmistamaan mökit edellisten vieraiden jälkeen varta vasten teille valmiiksi. Henkilökuntamme osoittaa oman tilan tavaroillenne, kunnes pääsette majoittumaan omiin mökkeihinne.

Voiko tulla omalla veneellä ja voiko vene olla sitten tilaisuuden ajan laiturissa?

Kyllä voi. On kuitenkin suositeltavaa kysyä venepaikkoja myyntipalvelustamme tilauksen yhteydessä.

Miten kestävän kehityksen periaatteet toteutuvat Herrankukkarossa?

Kestävän kehityksen periaatteita pyrimme noudattamaan mahdollisimman tarkasti. Jo esim. rakennuksista huokuu kyseiset periaatteet - ne kun ovat kaikki rakennettu puusta. Pyrimme käyttämään aina villi- ja lähiruokaa kuten maankuuluja rymättyläläisiä varhaisperunoita. Lisäksi kaikki käyttämämme sähkö on tuulisähköä.

Olisimme halunneet saunoa keskiyön jälkeen, mutta se ei kuulemma onnistu. Miksi ei?

Haluamme kunnioittaa saariston upeaa rauhaa ja siksi rajoitamme saunomisen ja uimisen loppuvaksi keskiyöhön mennessä. Eli Herrankukkaron alueella alkaa rantarauha. Tyyni vesi kantaa ääntä uskomattoman kauas emmekä halua häiritä muita luonnosta ja hiljaisuudesta nauttijoita. Iltaa voitte kuitenkin jatkaa niin kauan kuin haluatte teille varatussa illallistilassa.

Onko Herrankukkarossa kioskia, josta voi ostaa esim. alkoholia, virvoitusjuomia tai tuliaisia?

Herrankukkaron keskusaukiolta, ns. torilta löytyy kioski. Kioskistamme voit ostaa myös erilaista lahjatavaraa. Myös suosittua paikan päällä leivottua, saaristolaisleipää saat ostettua mukaasi.

Voiko Herrankukkaroon tuoda omia juotavia?

Herrankukkaron alueella on täydet A-oikeudet. Alkoholilainsäädännöstä johtuen koko Herrankukkaron alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Saako Herrankukkaroon tuoda lemmikkejä?

Haluamme taata myös allergikoille viihtyisän ympäristön, joten alueelle ja rakennuksiin ei valitettavasti saa tuoda eläimiä.

TERVETULOA HERRANKUKKAROON NAUTTIMAAN SAARISTOSTA PARHAIMMILLAAN!