Veneilyretket

Veneretket Herrankukkarossa

RYSÄVENERETKI PIRTUKUNINKAAN KÄTKÖLUOLILLE

Veneretki läheiseen saareen kieltolain aikaisen pirtukuninkaan valtakuntaan. Menomatka taitetaan perinteisillä rysäveneillä Nimettömän saaren rantaan. Tutustutaan saaren pirtuajan kätköluolaan maistiaisten kera ja kuunnellaan tarinointia mielenkiintoisesta pirtuajasta. Retkelle lisämaksusta nuotiokahvit ja suolainen pala.

Kesto n. 2h

PATIKKARETKI PIRTUKUNINKAAN KÄTKÖLUOLILLE

Patikkaretki läheiseen saareen, jossa vaihtelevassa saaristoluonnossa köysiäkin apuna käyttäen patikointi ja pirtuseikkailu luolan edustalle maistiaisineen ja kuunnellaan tarinointia mielenkiintoisesta pirtuajasta. Retkelle lisämaksusta nuotiokahvit ja suolainen pala.

Kesto 2 h

SOUTURETKI

Yhteissoutua aidoilla 20 hengen rysäveneillä, kauniista saaristolaismaisemasta ja yhdessäolosta nauttien – rauhallisesti ja tunnelmallisesti. Lisäksi mahdollisuus tehdä pieni kierros moottorilla ajaen lähivesillä.

Kesto n. 60 min

RISTEILY LOISTONVARTIJAN SAARELLE

Karunkaunis Loistokarin saari keskellä Airistoa on mielenkiintoinen vierailukohde. Saarella on muinoin asunut Loistonvartija perheineen. Tarina kertoo, että saaren emäntä sitoi lapset narulla mökin nurkkiin, jotta he eivät putoaisi mereen. Saarella tutustutaan entisöityyn loistonvartijan mökkiin ja saaren historiaan. Juodaan kahvit ja nautitaan tikkulohta sekä makkaraa.

LINTURETKI

Kokeneen ohjaajan opastuksella aamuyön linturetki lähisaarille rysäveneillä ja samoillen rantakallioilla ja rantalehdoissa. Lintubongausta ja opastusta. Kiikarit kuuluvat varusteisiin. Retkieväät kuuluvat pakettiin.

Kesto 3-6 tuntia sop.mukaan
Osallistujamäärä 2-20 Ajankohta 2.5-30.9

M/S TYYNE BUSTER CABIN, 5 HLÖ

Kätevä, nopea ja merikelpoinen alumiinivene. Nopeaan siirtymiseen saaristossa.

Hyvä varustelu mm. tutka, Webasto.

Urheilukalastus mahdollisuus.

Kaikilla charter-aluksillamme on myös mahdollista rantautua Loistokarin saarelle ja päästä nauttimaan mahtavasta Loistokarin illallisesta kala- ja grilliherkkuineen.

Tarjouspyyntö Herrankukkaroon
veneretket Herrankukkaro | Turku saaristo

Lisää aktiviteettejä:

TUTUSTU MYÖS: