Veneilyretket

Veneretket - Herrankukkaron aktiviteetit

RYSÄVENERETKI PIRTUKUNINKAAN KÄTKÖLUOLILLE

Veneretki läheiseen saareen kieltolain aikaisen pirtukuninkaan valtakuntaan. Menomatka taitetaan perinteisillä rysäveneillä Nimettömän saaren rantaan. Tutustutaan saaren pirtuajan kätköluolaan maistiaisten kera ja kuunnellaan tarinointia mielenkiintoisesta pirtuajasta. Retkelle lisämaksusta nuotiokahvit ja suolaiset nyytit tai makkaraa.

Kesto n. 2h

PATIKKARETKI PIRTUKUNINKAAN KÄTKÖLUOLILLE

Patikkaretki läheiseen saareen, jossa vaihtelevassa saaristoluonnossa köysiäkin apuna käyttäen patikointi ja pirtuseikkailu luolan edustalle maistiaisineen ja kuunnellaan tarinointia mielenkiintoisesta pirtuajasta. Retkelle lisämaksusta nuotiokahvit ja suolainen pala/nyytit/makkara.

Kesto 2 h


SOUTURETKI

Yhteissoutua aidoilla 20 hengen rysäveneillä, kauniista saaristolaismaisemasta ja yhdessäolosta nauttien – rauhallisesti ja tunnelmallisesti. Lisäksi mahdollisuus tehdä pieni kierros moottorilla ajaen lähivesillä.

Kesto n. 60 min


HERRANKUKKAROON VESITSE TURUSTA M/S LAURALLA TAI S/S UKKOPEKALLA

Saavu Herrankukkaroon vesitse suoraan Turun Aurajokivarresta, matka-aika 1,5-2,5 tuntia. Halutessanne matkalla vieraillaan Loistokarin pienellä saarella Airistolla, jossa on muinoin asunut Loistonvartija perheineen. Tarina kertoo, että saaren emäntä sitoi lapset narulla mökin nurkkiin, jotta he eivät putoaisi mereen. Saarella tutustutaan entisöityyn Loistonvartijan mökkiin ja saaren historiaan. Juodaan kahvit ja nautitaan suolainen pala saaren tunnelmassa.

Hinta: m/s Lauralla (max. 19 henkilöä) alk. 600 €.
Hinta : s/s Ukkopekalla (max. 199 henkilöä) alk. 3500 €.

Kahvit ja suolaiset aluksella tai saarella alk. 9 € / hlö.
Lisämaksusta: Loistokarin illallisbuffet tai lounas Ukkopekalla (Ukkopekan risteilykauden aikana). Kysy hintaa!


KUUTAMOKEIKKA

Koe saariston kauneus auringonlaskussa mereltä käsin. Mukava tapa nauttia saariston kauneudesta vaikkapa illallisen jälkeen.

m/s Laura (max. 19 henkilöä): 300 € / tunti.
Buster Tyyne (max. 5 henkilöä) 250 € / tunti. Mahdollisuus myös vauhdikkaaseen ajoon.

Tarjouspyyntö Herrankukkaroon
veneretket Herrankukkaro | Turku saaristo

Lisää aktiviteettejä:

TUTUSTU MYÖS: